Kino4ua.com
HD 720p
R

Рок на Сході

Рік:
Ор. назва:
Rock The Kasbah
Країна:
США
Режисер:
Баррі Левінсон
Тривалість:
01:46:38
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
Річі займається обманом мріють про славу дурниць, які готові платити гроші на витрати без укладання контракту. Дізнавшись про талановиту голосисту дівчину, Річі готовий на все, щоб стати її продюсером. Ось тільки дівчина живе в Афганістані, куди і вирушає Річі разом зі своєю помічницею Ронні, яка теж мріє про славу співачки. Ось тільки Річі не підозрює про те, які веселі та небезпечні пригоди на нього чекають попереду в одній із найнебезпечніших країн на планеті. Поки шокована розрухою, кількістю військових та бойової техніки на квадратний метр Ронні таємно втікає з країни, Річі змушений не лише розплачуватись за її авіаквитки з якимсь головорізом, а й вирушити у подорож через небезпечну місцевість у пошуках золотого голосу Сулими. ©Kino4ua Рок на Сході 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?