Kino4ua.com
R

Мiсячна афера

Рік:
Ор. назва:
Moonwalkers
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Антуан Бардо-Жаке
Тривалість:
01:36:22
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Дії кінострічки відбуваються в 1969 році. У той час увага жителів всього світу була прикута до підготовки першого польоту на Місяць. Секретний агент ЦРУ їде в англійську столицю, щоб зустрітися там з продюсером кінокартини, яку належить зняти за дорученням спецслужб. Продюсером документального проекту про підкорення Місяця повинен стати Стенлі Кубрик. Кінострічка розрахована на показ публіці в разі невиконання польоту і висадки на Місяць. Такий запобіжний захід убезпечить США від всесвітньої ганьби та дозволить їм заздалегідь підготувати інформацію для людей, які роз'яснюють причини, через які запуск нібито зірвався. Замість продюсера Кубрика агент знайомиться з продюсером рок-групи, запеклим «лузером» на ім'я Джонні. Вони вирішили зняти цей проект спільно. Ось тільки обставини, при яких буде створюватися фільм, навряд чи сподобався б комусь із начальства героя фільму «Місячна афера». І їх можна зрозуміти, адже зйомки проходять в порностудії, а такі умови зовсім не підходять для секретного фільму. Яким буде підсумок роботи такого неординарного союзу? І чи зможуть герої виправдати надії, які на них покладає верхівка Білого Дому? ©Kino4ua Мiсячна афера 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?