Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вісім з половиною

Рік:
Ор. назва:
Країна:
Італія, Франція
Режисер:
Федеріко Фелліні
Тривалість:
02:19:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Гвідо відвідує його коханка, заміжня жінка Карла, яку він заселяє в інший готель, щоб рідше з нею перетинатися. Також до Гвідо приїжджає його дружина Луїза. Дізнавшись про зраду чоловіка, вона свариться з ним. Тим часом продюсер, невдоволений відкладанням зйомок, влаштовує тест-показ, щоб затвердити акторів на ролі. Луїза, побачивши, що Гвідо використав її і Карлу як прообрази героїнь у його фільмі, остаточно вирішує порвати з Гвідо, дорікаючи йому в егоїзмі та брехливому баченні їхнього подружнього життя, яке він демонструватиме у фільмі. Після цієї сварки Гвідо починає ненавидіти свою задуману картину. Повернувшись на тест-показ, Гвідо знайомиться з актрисою Клаудією, яка виглядає точнісінько як дівчина з його видінь. Гвідо розповідає їй про її персонажа та її значення для головного героя твору, який, як і Гвідо спустошений. На це Клаудія каже, що герой такий, бо сам Гвідо не вміє по-справжньому любити.

Продюсер заявляє, що зйомки розпочнуться за тиждень, після того везе Гвідо на велику зустріч із журналістами, яка проходитиме на місці декорацій космічного корабля. Журналісти та колеги закидають режисера численними питаннями та глузуваннями. Не витримавши цього, Гвідо метафорично застрелюється, що символізує загибель фільму. Величезні декорації починають розбирати, а критик Дом'є визнає, що Гвідо вчинив правильно, скасувавши помилковий та непотрібний світові фільм, який міг стати кінцем для Гвідо. Закінчивши міркування, Дом'є приходить до висновку, що головною проблемою Гвідо було в тому, що він наївно думав, що показавши у фільмі всі помилки свого життя, каламутні спогади та людей, яких він так і не навчився любити, він зробив би глядачів кращим. Після цього Гвідо усвідомлює, що треба бути чесним із самим собою, радіти життю та любити своїх близьких. Після цього він з'єднується з Луїзою. ©Kino4ua Вісім з половиною 1963 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?