Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Рок-зірка

Рік:
Ор. назва:
Rock Star
Країна:
США
Режисер:
Стівен Герек
Тривалість:
01:46:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії художнього фільму "Рок-зірка" відбуваються в 80-і роки минулого століття, коли світ божеволів від року, панку і іншої важкої музики. Рок-групи були настільки популярні, що багато фанатів не просто відвідували концерти, а навіть намагалися в усьому наслідувати своїх кумирів, особливо було круто виглядати, як якийсь відомий рокер. Герой фільму простий хлопчина з хорошим голосом Кріс Коул, як раз відноситься до числа таких фанатів-наслідувачів. Він працює майстром з ремонту офісної техніки, а ночами розважається копіюванням найпопулярнішою рок-групи Steel Dragon, затятим фанатом якої він є. Доля робить шикарний подарунок Крісу від якого йому просто зносить башту в лічені секунди. З групи Steel Dragon йде вокаліст і на вакантне місце запрошують нікому невідомого Кріса. Разом зі своєю подругою Емілі, Кріс летить на збори групи. Він стає новим вокалістом і нової рок-зіркою, кумиром мільйонів людей. Життя Кріса повністю змінюється, він багатий, він мега знаменитий, він веселиться і робить, що хоче, адже тепер він не хлопчина з маленького містечка, а рок-зірка. ©Kino4ua Рок-зірка 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?