Kino4ua.com
HD 720p
R

Майже знамениті

Рік:
Ор. назва:
Almost Famous
Країна:
США
Режисер:
Камерон Кроу
Тривалість:
01:58:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Майже знаменитий , відбуваються в шалені 70-ті роки минулого століття. Юний американський хлопчик Вільям завдяки щасливому випадку стає журналістом популярного музичного журналу Роллінг Стоун, який, до речі, випускається досі. Це означало одне рок-зірки, їхні тусовки, концерти, безліч юних шанувальниць та життя у шоколаді. Для написання статті про популярний рок-гурт Stillwater, Вільям повинен вирушити в турне з музикантами. Надалі, Вільям набуде унікального і дуже корисного життєвого досвіду. Він знайомиться з способом життя кумирів, дізнається про них з іншого боку, бачить талант хлопців. За період турне, Вільям стає майже знаменитим, він закохується в прекрасну дівчину, одну з безлічі молоденьких і розв'язних фанаток, Пенні Лейн, втрачає незайманість, а також переживає безліч небезпечних та яскравих моментів у житті. ©Kino4ua Майже знамениті 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?