Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Школа року

Рік:
Ор. назва:
The School of Rock
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Річард Лінклейтер
Тривалість:
01:49:16
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Музична кар'єра не завжди складається вдало, комусь щастить і людина стає зіркою на довгі роки, а чиясь зірка згасає і про неї забувають. Якраз про згасаючу рок-зірку Дьюї Фінна йтиметься в комедійному фільмі «Школа року». Дьюї гарний музикант, він був на зльоті кілька років. Як багато рок-зірки він жив музикою і сьогоднішнім днем, тому ні заощаджень, ні власного будинку у Дьюї немає, та й друзів то справжніх теж особливо немає. Він живе в будинку у старого приятеля, з яким колись грали в одній групі та переживає глибоку депресію. Одного разу Дьюї отримує пропозицію влаштуватися на роботу вчителем до школи, він з радістю погоджується, адже зарплата 650 доларів на тиждень на дорозі не валяється. За допомогою своїх учнів Дьюї намагається повернути собі славу рокера. Позакласна школа року, де Дьюї займається з дітьми, потихеньку розкриває їхні таланти добрих музикантів. Залишається лише виграти конкурс рок-груп! ©Kino4ua Школа року 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?