Kino4ua.com
480p
PG-13

Вхід і вихід

Рік:
Ор. назва:
In & Out
Країна:
США
Режисер:
Френк Оз
Тривалість:
01:30:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Шкільний вчитель Говард Брекетт живе в маленькому містечку. Незабаром він одружиться на своїй колишній дівчині Емілі Монтгомері. За сюжетом фільму «Вхід і вихід» подивитися на майбутню церемонію вручення премії «Оскар» зібралося все місто. Камерон Дрейк тут номінований на Гран-прі. Колишній студент Говарда, він знявся у фільмі про солдата-гея, який захищає свою батьківщину. Дрейк переміг і, як завжди, виголосив про це промову. На загальний подив, молодий чоловік сказав, що він багато в чому зобов'язаний своїй вчительці-гею. Природно, це викликало обурення в місті. Містера Брекетта зустріли прискіпливо, і директор закликав його піти у відставку.
Тележурналіст-гей Пітер Маллой прийшов до Говарда на інтерв'ю. Чоловік почав відкрито переслідувати Блекетта за визнання своєї нетрадиційної сексуальної орієнтації. Говард хоче довести своїм батькам, Берніс і Френку, і своєму братові Уолтеру, що все це неправда. Чоловік хоче якомога швидше одружитися з Емілі. Лише на весіллі стався найбільший конфуз.  ©Kino4ua Вхід і вихід 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?