Kino4ua.com
CCR

Операція «Гіацинт»

Рік:
Ор. назва:
Hiacynt
Країна:
Польща
Режисер:
Петр Домалевський
Тривалість:
01:52:10
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Операція «Гіацинт» – кримінальний трилер, в основі сюжету якого реальні події. Польща, середина 80-х років минулого століття. Спецслужби від комуністичної партії провели велику спецоперацію, щоб створити базу даних про представників нетрадиційної орієнтації, які живуть в Польщі, і про їх оточення. Офіційна версія цих дій наголошувала на тому, що це спосіб боротьби з поширенням СНІДу, та насправді таким чином збиралась інформація про тих, хто виступає проти комуністичного режиму. У центрі сюжету знаходиться Роберт, молодий поліцейський, який розслідує убивство хлопця-гея. У слідства є кілька версій причин злочину, але головному герою вони не здаються реальними. Він продовжує роботу над справою, а через деякий час виходить на слід маніяка, який здійснив уже серію злочинів. І злочинець, схоже, теж гомосексуаліст… ©Kino4ua Операція «Гіацинт» 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?