Kino4ua.com
R

Убивство з листівками

Рік:
Ор. назва:
The Postcard Killings
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Данис Танович
Тривалість:
01:31:27
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Убивство з листівками – детективний трилер, який знайомить з Джейкобом Кеноном, правоохоронцем, чиє життя змінилось після нещодавньої трагедії. У чоловіка була вже доросла донька, яка збиралась вийти заміж за свого обранця, але цієї радісної події так і не відбулось, бо закохані загинули. Оскільки Джейкоб і сам поліцейський, він береться за розслідування справи, а в результаті дізнається, що такі ж самі трагічні випадки були і в інших містах Європи (у столицях). Дуже схоже, що діє один і той же злочинець, оскільки кожного разу на місці злочину залишається листівка, де написані слова з творів Шекспіра. Так маніяк ніби грається з правоохоронцями, одночасно даючи їм підказки і заплутуючи ще більше. Несподівано у головного героя з’являється помічниця у особі журналістки з гострим розумом і бажанням зупинити убивства… ©Kino4ua Убивство з листівками 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?