Kino4ua.com
480p
PG-13

Щасливі разом

Рік:
Ор. назва:
Chun gwong cha sit / Happy Together
Країна:
Гонконг
Режисер:
Вонг Карвай
Тривалість:
01:35:56
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Двоє молодих людей, Хо По-Вінг і Лай Ю-Фай, живуть у Гонконзі. вони геї. Хлопці вже давно подружжя і живуть разом у маленькій квартирі. Життєві проблеми сильно впливають на їхні стосунки. Часті сварки через постійну безгрошів'я. Згідно з синопсисом фільму «Щасливі разом», Хо і Лай нарешті вирішують переїхати до далекої Аргентини. Сонячна країна виявилася дуже важкою для життя. Так, тут гарна музика і закохані часто танцюють разом танго. Однак незабаром з'ясувалося, що це не допомогло поліпшити їх самопочуття. Через холодне ставлення потойбічного світу і оточуючих людей у ​​стосунках між головними героями відбувається глибокий розрив. Хо розлучається з другом і їде в Буенос-Айрес працювати за контрактом. Це великий удар для Лая. він намагається знайти іншого партнера. Але почуття до колишнього друга викликають нервовий зрив. ©Kino4ua Щасливі разом 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?