Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Танго і Кеш

Рік:
Ор. назва:
Tango & Cash
Країна:
США
Режисер:
Андрій Кончаловський
Тривалість:
01:43:46
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Рей Танго працює в ділянці по боротьбі з наркотиками і вважається кращим співробітником поліції в місті. Завжди чесний і правильний, він ніколи не робить різких рухів, ретельно продумуючи кожен крок, і за це його цінують на роботі. Кеш також працює у відділі по боротьбі з наркозлочинністю, але представляє повну протилежність Рея. Різкий, запальний чоловік часто не замислюється про наслідки своїх вчинків і часом надходить дуже необачно, але відрізняється кмітливістю і винахідливістю. Героїв об'єднує не тільки робота, а й прагнення бути завжди і у всьому кращими, кожен упевнений, що тільки він гідний носити звання найталановитішого поліцейського міста. Уряд давно намагається зловити небезпечного злочинця Перре, і розкриття цієї справи доручають Танго і Кешу. Тепер двом суперникам доведеться працювати разом, їм така ідея явно не до душі, але діватися нікуди. Підступний Перре вирішує позбутися від настирливих поліцейських і підлаштовує їх причетність до вбивства. Напарники опиняються у в'язниці, а злочинець полегшено зітхає. Однак Рей і Кеш не збираються чекати свого звільнення і вирішують організувати втечу. ©Kino4ua Танго і Кеш 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?