Kino4ua.com
R

Суперкласико

Рік:
Ор. назва:
Superclásico
Країна:
Данія
Режисер:
Оле Крістіан Медсен
Тривалість:
01:37:44
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Суперкласіко - означає протистояння двох найбільш популярних і найтитулованіших футбольних клубів Аргентини. Мало хто з людей, що не захоплюються футболом, це знає. Але зрілий чоловік Крістіан знає про цю назву не з чуток. Кохана дружина Анна пішла до іншого - спекотного, м'язистого красеня-аргентинця, знаменитого футболістові і просто сексі мачо Хуану Діасу. Пережити таке може не кожен чоловік, адже це такий удар по самолюбству. Життя розвалюється на частини, син-підліток Оскар по-своєму переживає розлучення батьків, не хоче спілкуватися з батьком і поводиться відсторонено.

До всього іншого з винним бізнесом не все добре, він терпить фінансові труднощі здебільшого від того, що Крістіан сам часто використовує товар, призначений для продажу. Добиває Крістіана новина про те, що Анна збирається вийти заміж за Хуана, а для цього потрібно остаточно оформити розлучення. Для цього Крістіан і Оскар відправляються в жаркий Буенос-Айрес, де живе Ганна зі своїм коханим. Однак, по приїзду у Крістіана прокидається почуття власності, він хоче повернути дружину, що і призводить двох чоловіків до відкритого протистояння, прямо, як Суперкласіко в світі футболу. ©Kino4ua Суперкласико 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?