Kino4ua.com

Дитина Бріджит Джонс

Рік:
Ор. назва:
Bridget Joness Baby
Країна:
США, Великобританія, Ірландія, Франція
Режисер:
Шерон Маґвайр
Тривалість:
01:58:41
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Пригоди Бріджит Джонс тривають. Незважаючи на те, що жінці вже давно пора охолонути і задуматися про спокійне і стабільне життя, у неї постійно якісь труднощі.

Жінка багато чого досягла, тепер у неї і кар'єра яка пішла в гору, є хороша квартира, але душа жадає пригод.
Глядачі дізнаються, що вона так і не вийшла заміж за Марка Дарсі, але при цьому продовжує з ним стосунки. Тепер же Бріджит дізнається, що вона вагітна, але і тут не все так просто, тому що вона не знає хто є батьком її дитини.
Фільм Бріджит Джонс 3 2016 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості hd 1080.

Це може бути або Марк, що здорово, тому що у чоловіка хороша робота юриста і він любить Бріджит, або чарівний мільярдер і швидкоплинне захоплення головної героїні.
Вона повідомляє двом чоловікам про своє цікаве положення і розповідає про те в якій непростій ситуації опинилася. Бріджит чесно зізнається, що не знає хто є батьком дитини.

Наслідки цього колапсу більш ніж цікаві: обидва чоловіки хочуть довести Бріджит свою любов і бажання бути хорошим батьком. Між двома залицяльниками починається неабияке протистояння, оскільки раптово вони розуміють, що хочуть бути з Бріджит, вони впевнені, що це їхня дитина і що тепер вони будуть батьками.
Становище справді цікаве, але це ж Бріджит, у неї по-іншому не буває. ©Kino4ua Дитина Бріджит Джонс 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. всебудеУкраїна
    всебудеУкраїна
    25 жовтня 2020 22:33
    + 0 -
    що вона з собою зробила?... жах...