Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джої

Рік:
Ор. назва:
Joey
Країна:
Австралія
Режисер:
Ян Баррі
Тривалість:
01:36:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал
Біллі МакГрегор, 12-річний герой фільму "Радість", живе на фермі в австралійській глибинці, далеко від великих міст. Його оточують Пенні, турботлива мати, яка бере на себе всі господарські клопоти, а також велика кількість домашніх і диких тварин. Для ніжного, чутливого хлопчика спілкування з природою стає головним заняттям, а серед кумедних і милих тварин Біллі шукає друга, який відповість взаємністю на його почуття юнака, що не знає зла і жорстокості. Одного разу під час прогулянки Біллі знаходить кенгуреня. Його батьків викрали браконьєри і збираються продати до зоопарку. Біллі називає свого нового друга Джой і вирішує зробити все, що в його силах, щоб знайти і врятувати дорослого кенгуру з полону злочинців. Щоб знайти батьків малюка, дівчинка і кенгуру вирушають у небезпечну подорож. Вони мають самотужки боротися з браконьєрами та повернути близьких Джой. Пригода друзів починається з подорожі потягом до галасливого мегаполісу, де Біллі вдається вистежити злочинців. Так сталося, що про цю подорож і мету відважного юнака, який щиро вірить у дружбу між тваринами, дізнається вся країна. ©Kino4ua Джої 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?