Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

За любов до гри / Заради любові до гри

Рік:
Ор. назва:
For Love of the Game
Країна:
США
Режисер:
Сем Реймі
Тривалість:
02:17:56
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Для представників американського континенту бейсбол - це гра, яка є частиною життя. Багато фанатів також супроводжують команду на виїзних матчах. Не дивно, що зірки бейсболу дуже популярні.
Біллі Чаппелл - один з найкращих гравців у цьому виді професійного спорту. Для мільйонів людей він є справжнім кумиром, на якого моляться. Біллі грає за команду "Детройт Тайгерс" вже 20 років. Він настільки захоплений бейсболом, що все інше відходить на другий план. Навіть його кохана жінка, Джейн Обрі, ображається на нього за це. Чаппелл, звісно, ветеран, але намагається не показувати свій вік.
У фільмі "Заради любові до гри" Біллі дізнається, що керівництво клубу має намір продати його в іншу команду. Для нього це страшний удар. На жаль, виникає ще одна проблема: Джейн вирішила розлучитися з відомим спортсменом. Джейн вирішила розлучитися з відомим спортсменом. Ця молода жінка втомилася від такого життя. Чаппелл вирішує довести спортивним босам, що вона все ще потрібна команді. Біллі не уявляє свого життя без Джейн. Тож він мусить повернути її за будь-яку ціну. ©Kino4ua За любов до гри / Заради любові до гри 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?