Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Анатомія

Рік:
Ор. назва:
Anatomie
Країна:
Німеччина
Режисер:
Штефан Руцовіцкі
Тривалість:
01:39:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Героїня фільму "Анатомія" - молода дівчина Пола Геннінг не довго визначалася з вибором майбутньої професії, а пішла по стопах свого діда і батька, які є лікарями. Будучи студенткою медичного інституту, Пола вже працює в клініці свого батька, але талановита дівчина бажає домогтися куди більшого успіху. І така можливість їй випадає після того, як Полу запрошують пройти навчальну практику в Гейдельберзькому університеті, якою керує професор Гронбек. Ця програма відкриє перед дівчиною двері до будь-якого науково-дослідного інституту, що допоможе зробити хорошу кар'єру у світі медицини. Проте з перших днів дівчина помічає, що відбувається щось дивне і небезпечне. До того ж деякі студенти безслідно зникають. Незабаром Пола дізнається про існування товариства антигіпократа, яке проводить небезпечні дослідження... ©Kino4ua Анатомія 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?