Kino4ua.com
480p
PG-13

Подорож єдинорога (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Voyage of the Unicorn
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Філіп Спинк
Тривалість:
01:21:38+01:23:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Сім'я Ейслінгів зазнала великої втрати. Померла їхня кохана дружина і мати двох доньок. Після її смерті сім'я проводить більше часу разом і намагається підтримувати один одного. Батько на деякий час припинив читати лекції про легенду, бо не хотів залишати доньок самотніми і сумними. Одного вечора кожному з родичів здається, що вони знову чують голос коханої людини, який кличе і застерігає їх. Незабаром після цього в будинку з'явився троль. Злі істоти з казкового світу з'явилися, щоб знищити сім'ю і загрожували владі троля над казковим островом. Ейслінг подолала цю ситуацію, повіривши в чудеса і вирішивши здійснити незвичайну подорож на чарівному кораблі. Герої "Подорожі єдинорога" потрапляють під проводом незвичайного провідника до неймовірно барвистої чарівної країни, де вони мають виконати давнє пророцтво. Гноми, ельфи і навіть феї безсилі проти маленької людської родини та армії тролів. Люди втрачають надію і перестають вірити одне в одного. Але професор міфології знає слабкі місця ворога, а його доньки надто сильні та незалежні, щоб залишитися без перемоги... ©Kino4ua Подорож єдинорога (1 Сезон) 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?