Kino4ua.com
HD 720p
R

Жадоба Смерті 3

Рік:
Ор. назва:
Death Wish 3
Країна:
США
Режисер:
Майкл Віннер
Тривалість:
01:30:35
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Пол Керсі повертається до Нью-Йорка в гості до свого однополчанина Чарлі, однак застає того при смерті - банда молодих хуліганів увірвалася до його квартири і жорстоко розправилася з ним, коли він спробував чинити опір. Прибулі поліцейські беруть Керсі під арешт, внаслідок чого в камері ув'язнення він стикається з одним із ватажків місцевих банд Фрекером. Пола впізнає комісар Річард Шрайкер, який звільняє колишнього вігіланта, сподіваючись, що той допоможе впоратися з вуличною злочинністю. Оселившись у квартирі вбитого, Пол вступає в протистояння з бандою Фрекера.

Розправившись із кількома бандитами, Керсі стає героєм кварталу. Однак Фрекер цим абсолютно незадоволений. Його люди захоплюють і ґвалтують дружину Родрігеса, друга Пола. У лікарні жінка помирає. Тоді Керсі демонстративно вбиває Джиглера, людину Фрекера. Жителі кварталу, на очах яких відбувається розправа над бандитом, дають поліції неправдивий опис убивці. Тоді Фрекер вирішує сам зайнятися Полом. Він заманює Керсі в пастку, але той знищує посланого до нього вбивцю.

Тоді Фрекер починає мстити жителям кварталу, зокрема підриває майстерню Беннета, а його самого бандити б'ють. У відповідь на безчинства хуліганів Керсі дістає кулемет і відкриває вогонь. На допомогу Фрекеру приходять байкери, і вулиці перетворюються на арену кривавих побоїщ. До Пола, незважаючи на слабке володіння зброєю, приєднуються жителі кварталу, які часто діють ефективніше, ніж поліція. Утім, сам Шрайкер приєднується до відстрілу бандитів. Зрештою, їм удвох вдається прибрати Фрекера. Після того, як панки йдуть із кварталу, його залишає і Керсі. ©Kino4ua Жадоба Смерті 3 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?