Kino4ua.com
480p
G

Динотопія (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dinotopia
Країна:
Велика Британія, Німеччина, США
Режисер:
Марко Брамбілла
Тривалість:
01:24:20+01:22:55+01:22:02
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Enter Film
Переклад:
Російською - Оригінал
Брати Карл і Девід прямували на курорт на велику відпустку, яку вони ніколи не забудуть. Після кількох днів досліджень брати виявляють дивні об'єкти, а потім і людей, що живуть на цьому острові, який називається Дінотопія. Це фантастичне місце, де не лише люди, а й динозаври живуть разом, а стосунки між ними ґрунтуються на гармонії, повазі та рівності. Однак, незважаючи на таке фантастичне місце, поселеннями поблизу столиці блукають страшні хижаки, і з ними може трапитися що завгодно. Але це не страшно, і Карл, Девід та їхні друзі дізнаються, що життя на острові залежить від сонячного каменю. Тож герої у супроводі стенакозавра Зіппо вирушають на пошуки каменю, щоб виправити цю жахливу ситуацію. ©Kino4ua Динотопія (1 Сезон) 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb🐼
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?