Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

В тіні Місяця / У тіні Місяця

Рік:
Ор. назва:
In the Shadow of the Moon
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Дейвід Сінґтон
Тривалість:
01:39:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Це захоплюючий документальний фільм, випущений 2007 року у Великій Британії та США. Фільм розповідає історію перших пілотованих польотів на Місяць, простежуючи їхній початок з моменту вторгнення Радянського Союзу в космічну еру, і закінчуючи місячними експедиціями Аполло, зокрема і їхнім останнім польотом 1972 року. У фільмі беруть участь легендарні астронавти Базз Олдрін, Алан Бін, Юджин Сернан, Майкл Коллінз, Чарльз Дьюк, Джим Ловелл, Едгар Д. Мітчелл, Гаррісон Шмітт, Дейв Скотт і Джон Янг, які розповідають про свої спогади, почуття та емоції, які вони пережили під час своїх польотів на Місяць. Режисер Девід Сінгтон зміг захопити глядачів цією водночас дивовижною та дивовижною історією, включно з оригінальними записами космічних польотів, архівними матеріалами, інтерв'ю астронавтів і чудовими краєвидами Місяця. Це яскравий приклад документального кіно, що показує, якою захопливою може бути наука, коли нею займаються люди, у яких є мрія. ©Kino4ua В тіні Місяця / У тіні Місяця 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?