Kino4ua.com
480p
R

Я зав'язав

Рік:
Ор. назва:
Gettin' Square
Країна:
Австралія, Велика Британія
Режисер:
Джонатан Тепліцкі
Тривалість:
01:42:14
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ТРК Україна
Переклад:
Російською - Оригінал
Кримінальна комедія режисера Джонатана Тепліцкі розповідає про трьох героїв, які вийшли з в'язниці і вирішили зав'язати зі злочинністю. Баррі Ворт - привабливий молодий чоловік, який достроково звільняється з в'язниці після відбуття терміну за злочин, якого він не скоював. Його найкращий друг Джонні має проблеми із законом. Він теж був ув'язнений за дрібну крадіжку і, як і Баррі, вийшов на волю достроково. Відтоді його переслідує мафія та поліція, і його життя не є стабільним. Інший знайомий Баррі, Дава Баррінгтон, працював бухгалтером, але був спійманий на великому шахрайстві і мусив відсидіти у в'язниці. Але тепер вони всі на волі і більше не хочуть бути втягнутими в кримінальні історії. Вони поклялися собі, що будуть жити чесно, незважаючи ні на що. Спеціальний слідчий комітет все ще скептично ставиться до того, що вони стануть на шлях реабілітації, і починає пильно стежити за ними. Адже дотримуватися своїх обіцянок нелегко. ©Kino4ua Я зав'язав 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?