Kino4ua.com

Kingsman: Таємна служба

Рік:
Ор. назва:
Kingsman: The Secret Service
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Меттью Вон
Тривалість:
02:09
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дубляж
Бойовик «Kingsman: Секретна служба» (Kingsman: The Secret Service) оповідає про життя молодого хлопця, який став злочинцем. Еггсі володіє високим інтелектом, до того ж він відслужив у морській піхоті, але, не дивлячись на позитивні якості, встав на слизький шлях, ставши дрібним злочинцем. Хлопець познайомився з Гаррі, чиє життя колись врятував батько героя. Ця людина розповів про секретну організацію, в якій він працює агентом. Він запропонував Еггсі пройти навчання, щоб стати таким же членом команди, як і він сам. Чи зможе хлопець подолати всі неприємності і виправдати очікування Гаррі? ©Kino4ua Kingsman: Таємна служба 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Александр
    Александр
    8 вересня 2022 01:14
    + +3 -
    Шикарно. Просто шикарно. 100%