Kino4ua.com
R

Таксист

Рік:
Ор. назва:
Taxi Driver
Країна:
США
Режисер:
Мартін Скорсезе
Тривалість:
01:53:48
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Життя двадцятишестирічного Тревіса Бікли, що відслужив у морській піхоті, наскрізь просякнута самотністю. Хронічне безсоння стає для нього приводом податися в таксисти. Своє дозвілля молода людина проводить в порнокінотеатрі або ж безцільно кружляє на автомобілі по задвірках Нью-Йорка. Здавалося б, одного разу удача посміхається йому - він знайомиться з дівчиною на ім'я Бетсі, але оскільки в якості першого побачення Бікл пропонує їй подивитися в кінотеатрі порнографічний фільм, вона тікає від нього, прийнявши за ненормального. Незабаром в таксі Тревіс знайомиться ще з двома людьми: напівбожевільним бізнесменом, який розповідає про свою нібито невірну дружину, яку він хоче вбити, і дванадцятирічну повію, яка втекла від сутенера. Останню Бікл всіляко намагається напоумити, але дівчинка не слухає його - їй здається, що насправді сутенер закоханий в неї. ©Kino4ua Таксист 1976 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?