Kino4ua.com
HD 720p
R

Квітка зла

Рік:
Ор. назва:
La fleur du mal / The Flower of Evil
Країна:
Франція
Режисер:
Клод Шаброль
Тривалість:
01:44:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Субтитри
Франсуа Вассер - син Жерара, господаря однієї аптеки у французькому місті Бордо, і Наталі, яка загинула в автокатастрофі понад двадцять років тому. Франсуа прожив кілька років у США і тепер відчуває необхідність повернутися до Франції, де має щось на кшталт сім'ї - батька, мачуху Анну, зведену сестру Мішель - доньку Анни від першого чоловіка, який загинув тоді ж, коли і його мати, і тітка. Фільм "Квітка зла", який можна дивитися онлайн, розкриє темні сторінки історії його родини. Франсуа повертається в непростий для сім'ї момент - Анна, його мачуха, бере участь у виборах на посаду мера міста і стикається з несподіваною перешкодою. Якийсь анонім пише їй листи з погрозою знищити її і всю її сім'ю, розкривши правду про три злочини, скоєні колись членами цієї сім'ї. Зокрема, в листі міститься погроза розкрити правду про загибель батька Мішель і матері Франсуа. Ламаючи голову над загадками аноніма, зведені брат із сестрою з кожним днем дедалі більше і більше прив'язуються один до одного і відчувають взаємне тяжіння. ©Kino4ua Квітка зла 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?