Kino4ua.com
HD 720p
R

Наслідки кохання

Цей чоловік середнього віку живе в прекрасному готельному номері в Лугано, Швейцарія, і ні в чому не має потреби. Йому заборонено спілкуватися з будь-ким. Єдиний контакт з сім'єю - телефонний, і троє його дітей не дуже раді його бачити. Йому доводиться розважатися тим, що підслуховує, що відбувається в номері старої пари. Барменша привертає увагу Софії і не зводить очей з незнайомця, який навіть не намагається вимовити жодного лайливого слова. Двічі на тиждень до нього в номер приходить жінка в темних окулярах з валізою, набитою великими сумами грошей. Завдання Тіто - віднести банкноти до відділення банку. Яке покарання йому загрожує? Пан Джироламо привласнив гроші з мафіозного пулу. Представники Коза Ностри не стали його вбивати, але придумали більш винахідливе покарання: минуло вісім років, надії на звільнення не було. Одного разу він, як завжди, перерахував гроші в банк, і в його кімнаті з'явився мандрівний музикант. ©Kino4ua Наслідки кохання 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?