Kino4ua.com

Прибуття

Рік:
Ор. назва:
Arrival
Країна:
США, Італія
Режисер:
Денні Вільньов
Тривалість:
01:56:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Ніколи не можна знати напевно, що може статися в самий найближчий час і як це відіб'ється на житті людства. Над поверхнею Землі в самих різних частинах планети одночасно починають з'являтися однакові літаючі об'єкти імовірно позаземного походження. Не маючи чітких уявлень про те, чого очікувати від появи прозваних черепашками об'єктів, спецслужби США зв'язуються з різними фахівцями, серед яких - лінгвіст Луїза Бенкс і астрофізик Іен Доннели. Кращі уми людства намагаються розібратися в ситуації та налагодити контакт з представниками більш розумної цивілізації, в той час як військові сили найбільших країн світу приведені в повну бойову готовність. Що несе в собі візит прибульців - загрозу чи попередження про небезпеку? З миром або з війною завітали на Землю інопланетні гості? Коли розгадка стає все ближче, несподівано відбувається непоправне. Що вийшли з-під контролю війська починають необдумано робити власні заходи щодо забезпечення безпеки. Тепер все може обернутися глобальною катастрофою ... ©Kino4ua Прибуття 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?