Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Мурахи - секретна зброя

Рік:
Ор. назва:
Ants: Nature's Secret Power / Ameisen - Die heimliche Weltmacht
Країна:
Австрія, Німеччина
Режисер:
Вольфґанґ Талер
Тривалість:
00:54:03
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Мега
Найменші організми на нашій планеті живуть як єдиний злагоджений організм. Вони можуть робити неймовірні речі. Вони можуть піднімати вагу, яка в сотні разів перевищує їхню власну. У них навіть є тварини, яких вони використовують у своїх мурашниках. Їхні житла справді дивовижні. Мурахи можуть навіть відбиватися від нападів більших тварин, таких як ведмеді грізлі. Подивіться цей документальний фільм 2004 року про цих хоробрих маленьких створінь, з якими ми зустрічаємося щодня, і дізнайтеся, як їм це вдається. Будь ласка, насолоджуйтесь. ©Kino4ua Мурахи - секретна зброя 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?