Kino4ua.com
HD 720p
R

Мертві пташки

Рік:
Ор. назва:
Dead Birds
Країна:
США
Режисер:
Алекс Тернер
Тривалість:
01:31:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм переносить глядача в Америку 19-го століття в розпал громадянської війни. Кілька солдатів наважуються на зухвалий злочин: пограбувати банк. Злочинці забирають купу золотих злитків, не викравши жодної людини. Задоволені успіхом, але вже виснажені, грабіжники шукають місце, де можна сховатися від негоди. Місце, яке вони знаходять, - стара ферма, давно покинута. Ідеальне місце, щоб сховатися від сторонніх очей, несподівано перетворюється на жахливу пастку. Оточені кукурудзяними полями, не маючи до кого звернутися по допомогу, спритні грабіжники банку оточені лише злими духами. Як жорстоко і несподівано зраджується їхній успіх! Вкрадене золото неможливо повернути потойбічним силам. Мирна піжамна вечірка перетворюється на жорстоку гру на виживання. ©Kino4ua Мертві пташки 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?