Kino4ua.com
R

Не впіймали - не злодій

Рік:
Ор. назва:
Inside Man
Країна:
США
Режисер:
Спайк Лі
Тривалість:
02:09:10
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Далтон Рассел втілив у життя ідеальний план пограбування. У розпал робочого дня фургон під назвою «Бездоганні молярні роботи» зупиняється біля манхеттенського банку. Вивантаживши все необхідне, хлопці, переодягнені у робочих, захоплюють будівлю. Їхні обличчя сховані під масками і сонцезахисними окулярами, камери спостереження виведені з ладу. Змушуючи всіх лягти на підлогу, вони запалюють димові шашки. Дим, що виходить з дверей входу, привертає увагу перехожих. Люди налякані. Події, які відбудуться далі не повторюють стандартні дії злочинців в таких ситуаціях. У лічені хвилини поліцейські беруть територію зовні під контроль. Брати штурмом приміщення не наважуються, адже всередині заручники. На місце прибувають два детектива, які будуть вести переговори, але завдання ускладнене тим, що інформація про події всередині невідома. Тим часом бандити відбирають телефони і змушують всіх роздягнутися до нижньої білизни. Для кожного приготовлена роба і маска з пов'язкою для очей. В одній з комірок знаходиться таємний вміст власника банку Артура Хейза. Мадлен Уайт, що володіє винятковими повноваженнями, повинна зберегти таємницю… ©Kino4ua Не впіймали - не злодій 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?