Kino4ua.com
R

Місто

Рік:
Ор. назва:
The Town
Країна:
США
Режисер:
Бен Аффлек
Тривалість:
02:04:13
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Кубик в кубе
Команда професійних злодіїв, ретельно продумавши всі деталі, нападає на інкасаторів і грабує банк. Злодії спішно залишають приміщення, прихопивши заручницю, яка таємно натиснула на тривожну кнопку. Переконавшись, що за ними немає погоні, відпускають її і спалюють фургон. Потім дізнаються, що вона живе по сусідству. Бандити налякані ускладненням ситуації. Вирішують вистежити її і при нагоді налякати. Даг – один з них, але не настільки жорстокий. Він збирається взяти вирішення проблеми з дівчиною на себе. Всі вони проживають в Чарльзтауні, місті, яке породило багатьох злочинців. Менеджера Клер Кізі опитують поліцейські. Вона шокована. Їй дуже пощастило – її не вбили, що злегка викликає підозру. Даг веде спостереження за свідком. Несподівано вона звертається до хлопця за дрібницею, щоб оплатити сушку у пральні. Ця зустріч об'єднує молодих людей. На побаченні дівчина зізнається, що відчуває дискомфорт від думок про трагедію, про пограбування, про те, що залишилася жива і контактує з ФБР. Але найголовніше, вона запам'ятала татуювання одного учасника, про яке промовчала при допиті. Даг намагається захистити її. Тим часом ФБР знаходить зачіпку. ©Kino4ua Місто 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?