Kino4ua.com
PG-13

Дуже небезпечна штучка

Рік:
Ор. назва:
One for the Money
Країна:
США
Режисер:
Джулі Енн Робінсон
Тривалість:
01:31:32
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
День дівчини на ім'я Стефані не вдався з самого ранку. Спочатку цю чарівну і ексцентричну жінку поперли з улюбленої роботи. Дівчині подобалася її робота – вона була продавцем нижньої білизни і цілий день безперервно базікала зі своїми подругами і нічого не робила. На довершення до звільнення вона позбавляється своєї машини, яку за борги забирає податкова служба. У повному відчаї ексцентрична дівчина звертається в платне бюро з пошуку роботи. Вона не сумнівалася, що їй щось підшукають. Але Стефані навіть не здогадувалася, чим вона тепер буде займатися цілими днями. Дівчина погоджується стати приватним детективом, який займається пошуком людей, що не платять податки і переховуються від адміністративної відповідальності. Завдання дівчини у тому, щоб знайти і вистежити злісного неплатника, а після отримати за це солідну винагороду і передати негідника в руки поліції. Тепер дівчина повинна пройти спец підготовку, навчиться управлятися зі зброєю і освоїти прийоми самозахисту. Вона намагається все вивчити і освоїти, але вирішує підійти до справи з абсолютно з іншого боку… ©Kino4ua Дуже небезпечна штучка 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?