Kino4ua.com

Плюс один

Рік:
Ор. назва:
Plus One
Країна:
США
Режисер:
Джефф Чан, Ендрю Рімер
Тривалість:
01:39
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Холостяк Бен і весела Еліс почали дружити з самого коледжу. Вони тільки друзі, без будь-яких привілеїв і сексу по дружбі. Про себе, як про пару, ніхто з них ні разу не думав. Вони легко обговорюють свої сексуальні пригоди, діляться подробицями успішних спокушань і готові вечорами безперервно базікати про всяку всячину. Загалом, у них справжня і майже чоловіча дружба. І тут настає чергове літо, яке підготувало друзям незвичайне випробування. Багато їх друзів і подружки вирішили одружитися саме цього літа. Все складається таким чином, що героям фільму «Плюс один» в найближчі три місяці необхідно відвідати 10 весіль! Щоб не бути одинаками, Еліс пропонує Бену на час прикинутися справжньою парою. Після недовгих умовлянь він погоджується, і вони йдуть на перший урочистий захід. Все починалося просто і безтурботно, але потім їх штучні почуття стали перетворюватися в справжні. Герої почали намагатися їх приховувати і не помічати, але любов штука хитра. Вона обов'язково знайде лазівку, і змусить закоханих переглянути своє ставлення до дружби. Чи будуть вони чинити опір цьому - лише питання часу. Здається, цей сезон весіль дружба хлопців не переживе, але чи зуміє вона трансформуватися в щось більше? Або назавжди закінчиться? ©Kino4ua Плюс один 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?