Kino4ua.com
PG-13

Неймовірний Халк

Рік:
Ор. назва:
The Incredible Hulk
Країна:
США
Режисер:
Луїс Летерьє
Тривалість:
01:52:06
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный
Під час невдало проведеного експерименту з гамма-променями, доктор Брюс Беннер став мутантом і, відчуваючи сильні почуття, наприклад, гнів або лють, він перетворюється на Халка - величезний зелене чудовисько з неймовірною фізичною силою. Він змушений ховатися, тому що армія США намагається захопити гігантського силача і використовувати в своїх цілях. Вченому вдається виїхати до Бразилії, де він працює на маленькій фабриці, а у вільні хвилини займається медитацією, вважаючи пульс і роблячи все можливе, щоб навчитися тримати емоції під владою розуму. І, звичайно, не залишає спроб створити ліки, здатні змінити ДНК і повернути йому колишню сутність.

Незважаючи на всі обережності, військові вистежили втікача і для його захоплення в тропіки відправляється загін солдатів під командуванням майора Блонські. В результаті зіткнення, вчений втрачає контроль над собою і перевтілюється в Халка, починаючи трощити все на своєму шляху. Щоб збільшити шанси на перемогу над монстром, Блонські вимагає, щоб його заразили - ввели сироватку і кров Беннера, після чого мутує, перетворившись в огидне могутнє чудовисько. Тепер непереможний Халк і нове породження зла Гидота зійдуться в страшній битві. ©Kino4ua Неймовірний Халк 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?