Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Кохання над хмарами

Рік:
Ор. назва:
Andaaz
Країна:
Індія
Режисер:
Радж Канвар
Тривалість:
02:26:07
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Кіт
Переклад:
Original English Субтитри
Сюжет фільму - традиційний любовний трикутник. Ідея полягає в тому, що любов завжди переможе. Новим у такому старомодному фільмі є вбивче тріо прекрасних чоловіків і жінок. Каджал - сучасна, вольова дівчина. Радж - її близький друг дитинства. У Каджал є "фішка". Вона зачарована літаками і потай бачить пілотування своєю обраною професією. Вона розповідає про це Раджу, але не знає, що він таємно закоханий у неї і готовий на все заради неї. Одного дня з Раджем зв'язується авіаційна школа, і він записує Лару на 18-місячний курс, щоб показати їй світ у повітрі. Але коли він повертається з навчання і дізнається, що кохана жінка належить іншому, все всередині нього перевертається догори дригом. Більше того, він просить Раджа запропонувати його як потенційного чоловіка. Радж дає згоду на шлюб. Але в день весілля Каджал чує від нареченої, що вона насправді відчуває, і просить пообіцяти рухатися далі і насолоджуватися кожною миттю свого життя. Але заради цього вона працює з подвійною силою, щоб подолати депресію, і летить до Південної Африки для подальшого навчання. Там він зустрічає Зію і закохується в неї. Долаючи свій опір і злість на жінок, йому вдається домогтися її згоди вийти за нього заміж. Він добре ладнає з нею, але чи зможе він забути своє перше кохання? Особливо, коли він укладає доленосний союз з Каджал... ©Kino4ua Кохання над хмарами 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?