Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Темне зібрання (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dark Gathering
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хіроші Ікехата
Тривалість:
1 серія: 23 хв
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Amanogawa
Кейтаро Гентуга - першокурсник коледжу, який ненавидить привидів. На жаль для нього, він уміє притягувати духів. Два роки тому цей зв'язок призвів до того, що він отримав духовну травму правої руки, а його друг потрапив під перехресний вогонь. Ця подія змусила його стати замкнутим, залишивши його з дуже поганими соціальними навичками. На щастя, Кейтаро поступово починає змішуватися із суспільством завдяки допомозі свого друга дитинства Ейко Хоузукі.

У рамках своєї реабілітації Кейтаро влаштовується на неповний робочий день приватним репетитором, а його першим учнем є не хто інший, як двоюрідний брат Ейко, Яйої Хоузукі. Крім того, що Яйої вундеркінд, є ще одна особливість - у неї духовна конституція, як і в Кейтаро. Однак, на відміну від Кейтаро, вона жадає зустрічі з духами, сподіваючись знайти примару, яка забрала її матір. У міру того, як Яйої та Ейко тягнуть Кейтаро в місця з привидами, його підробіток, здається, дедалі далі й далі відхиляється від своєї первісної мети. ©Kino4ua Темне зібрання (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.0
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?