Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Музичний стратег Конгмінг (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ya Boy Kongming! / Paripi Koumei
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хонма Осаму
Тривалість:
1 серія: 00:24:00 (цілком серій: 12)
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | VRdub, Багатоголосий закадровий | АніМрія
234 рік нашої ери, війна між трьома царствами, що межують, у самому розпалі. Але до гострої і важкої ситуації додається хвороба імператора Кунміна. Він втратив багатьох своїх товаришів та близьких людей, але, на жаль, так і не зміг довести справу до кінця. Остання фраза, яку він встигає вимовити – це прохання переродиться під мирним небом. Боги його почули і виконали прохання через дві тисячі років. Він переродився в Японії напередодні Хеллоуїна, що спочатку ввело його в невелике подив. Переплутавши карнавал з пеклом, він все ж підбадьорився, почувши ангельський голос зі сцени. Цукімі Ейко торкнулася його до глибини душі. Дівчина допомагає Кунміну освоїться в цьому незвичайному для нього світі, а імператор же готовий служити Ейко непохитною опорою на шляху до її успіху. Випадкова зустріч служить зародженням нової історії, за якою незаперечно варто спостерігати. ©Kino4ua Музичний стратег Конгмінг (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?