Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Довгий шлях

Рік:
Ор. назва:
Love's Long Journey
Країна:
США
Режисер:
Майкл Лендон (молодший)
Тривалість:
01:25:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Кіт
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Молода подружня пара Віллі та Міссі вирішують почати самостійне життя окремо від батьків для чого переїжджають в інше місто, де є перспективи для роботи. Пройшовши довгий шлях подружжя облаштовується в маленькому містечку переселенців. Тут на Міссі та Віллі чекає зовсім інше життя. Чоловік збирається займатися скотарством, а Міссі хоче навчати місцевих діточок як шкільна вчителька. Несподівана вагітність одночасно лякає і захоплює Міссі, оскільки їхнє життя ще більше зміниться. Разом подружжю доведеться пережити ще багато проблем, негараздів і радощів. ©Kino4ua Довгий шлях 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?