Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Скандальний щоденник

Рік:
Ор. назва:
Notes on a Scandal
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Річард Айр
Тривалість:
01:31:47
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У сюжеті драматичного трилера, молода приваблива викладачка з художнього мистецтва Шеба Гарт влаштовується працювати в просту школу, де відразу ж зближується з колегою Барбарою Коветт. У Шеби є сім'я: чоловік, що старіє, схиблена на своїй зовнішності донька і син, який хворий на синдром Дауна. Життя її ніколи не було простим, але Шеба ніколи не скаржилася, а приймала все, як є, навіть свою самотність. Але неповнолітній учень Стівен Коннолі зумів розгледіти в ній ніжну, вразливу жінку, якій потрібна ласка і любов. Щоправда, крім Стівена, це розгледіла і Барбара, але на відміну від хлопця, вона страждає від нерозділених почуттів, у той час, як він заводить роман із Шебою. Свої почуття Барбара вихлюпує на сторінки щоденника, але дізнавшись про таємний роман Шеби з учнем, вона починає діяти і перетворює життя своєї коханої на справжнє пекло. ©Kino4ua Скандальний щоденник 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?