Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Те, що ти робиш

Рік:
Ор. назва:
That Thing You Do!
Країна:
США
Режисер:
Том Хенкс
Тривалість:
01:47:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія розгортається 1964 року, в той переломний момент, коли на музичному олімпі царював джаз. Але жодне мистецтво не стоїть на місці, зокрема й музика. Більш енергійні, драйвові мелодії починають захоплювати душі меломанів. З'являються нові гурти зі своїми піснями, нові ритми, під які розучуються нові танці. Одну з таких груп було вирішено назвати "The Oneders". Так сталося, що її очолив барабанщик Гай Паттерсон. Ще вчора він працював у магазині побутової апаратури, але амбіції швидко допомогли йому стати знаменитим у музичних колах. Його пісня "То, що ти робиш" стає хітом, і провінційний менеджер допомагає гурту потрапити на радіо. Слава обрушується на хлопців така, якої вони й самі не очікували, особливо після того, як менеджер домагається для гурту світового турне. Однак випробування славою - це одне з найважчих випробувань на міцність і згуртованість колективу. Група Гая його не витримує... ©Kino4ua Те, що ти робиш 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?