Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Просто із Комптона / Голос вулиць

Рік:
Ор. назва:
Straight Outta Compton
Країна:
США
Режисер:
Фелікс Ґері Ґрей
Тривалість:
02:26:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Просто із Комптона – музична біографічна стрічка, яка розповідає про зародження масової американської реп-культури. Події відбуваються на території району, який називають чорним гетто. Компанія з п’яти хлопців займається створенням пісень у стилі реп, у яких вони розповідають про своє реальне життя: бійки, конфлікти, наркотики. У них агресивні тексти, але це лише через те, що вони говорять правду, яку щодня спостерігають особисто. Вони звичайні хлопці, які хочуть чогось досягти у цьому житті. І їм дійсно вдається вийти на вищий рівень за рахунок своєї творчості. Герої зможуть знайти своє місце на музичному олімпі, але шлях туди буде непростим. І хоч їм доведеться зіткнутись з багатьма труднощами і випробовуваннями, вони зможуть зберегти свою дружбу і залишитись вірними шляху, який колись обрали. Прийшов час дізнатись, як же зароджувався реп. ©Kino4ua Просто із Комптона / Голос вулиць 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?