Kino4ua.com
R

2Pac: Легенда

Рік:
Ор. назва:
All Eyez on Me
Країна:
США
Режисер:
Бенні Бум
Тривалість:
02:19:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
Спочатку ця кінокартина мала стати документальної, але за роки підготовки до зйомок - проект готувався майже шість років - продюсери переглянули свій підхід. Основоположним моментом для цього стало призначення матері загиблого репера на посаду виконавчого продюсера. Жінка наполягла на тому, щоб фільм про її сина став художнім байопіком. За назвою неважко здогадатися, що в стрічці «2pac: Легенда» мова піде про скандального чорношкірого виконавця, якого як і раніше називають одним з найбільших реперів. Фільм поступово розповість про те, як музикант досяг слави. Цей шлях був нелегким, що знають його шанувальники. Кожен твір хлопця було засновано на реальному житті. Він ніколи не приховував, що в піснях висловлював «голос вулиць». Створені ним тексти говорили на різні сфери життя: політику, пошуки себе і, звичайно ж, тяготи існування в гетто. За кілька років творчості Тупак Шакур встиг стати справжньою легендою. Його статусом не завадив навіть той факт, що артист був убитий у віці 25 років. Навіть після смерті Тупака критики визнавали, що у нього був революційний розум і потужна лірика, а його «сирий» талант лише додав цьому своєрідного шарму. Події фільму слідують за Тупаком з його перших спроб знайти себе в музиці в Нью-Йорку і доводять нас до трагічного дня загибелі. ©Kino4ua 2Pac: Легенда 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?