Kino4ua.com
FullHD 1080p

Місто Бога

Рік:
Ор. назва:
City of God
Країна:
Бразилія, Франція
Режисер:
Фернанду Мейрелліш
Тривалість:
02:10
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Восьмирічний Дадінью мріє стати кримінальним авторитетом. Його ровесник Ракета хоче стати професійним фотографом. Незважаючи на різницю інтересів, хлопчаків пов'язує міцна дружба. Місце їх проживання - фавела «Місто Бога», що живе за специфічними бандитськими законами. Своє перше вбивство Дадінью робить уже в дитинстві, беручи участь в озброєному пограбуванні, він - стовідсоткове породження навколишнього його кримінального суспільства. Який намагається триматися подалі від бандитських угруповань Ракета все ж робить періодично дрібні правопорушення, але навіть з урахуванням цих незначних проступків на тлі загального беззаконня славиться порядним громадянином. Хлопчисько не залишає своєї мрії і до повноліття стає щасливим власником справжнього фотоапарата. Його приятель Дадінью на той час уже досвідчений злочинець, на рахунку якого з десяток вбивств, а його кар'єра торговця наркотиками настільки успішна, що в 18 років він найвпливовіший в Ріо-де-Жанейро наркобарон. У нього влада і гроші, але чи допоможе це Дадінью у війні, що вибухнула в його рідній фавеле? ©Kino4ua Місто Бога 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?