Kino4ua.com
DVDRip
R

Кікбоксер 3: Мистецтво війни

Рік:
Ор. назва:
Kickboxer III: The Art of War
Країна:
США
Режисер:
Рік Кінг
Тривалість:
01:31:47
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Девід Слоун ніяк не може змиритися зі смертю свого старшого брата. Колись він уже зміг довести, що на рингу краще за нього нікого не знайти. Незабаром йому надходить дуже приваблива пропозиція. Йому потрібно буде вирушити до Бразилії, а саме Ріо-де-Жанейро і там герой фільму зможе взяти участь у благодійній акції у змаганнях з кікбоксингу. Девід був радий цьому запрошення, і в цій прекрасній країні він зміг би хоч на якийсь час відпочити від своїх проблем, що накопичилися. Хлопець одразу став збиратися в дорогу і до нього приєднався його літній приятель, а також за сумісництвом наставник на ім'я Зіан. ©Kino4ua Кікбоксер 3: Мистецтво війни 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?