Kino4ua.com
HD 720p
PG

Брудна Мері, шалений Ларі

Рік:
Ор. назва:
Dirty Mary Crazy Larry
Країна:
США
Режисер:
Джон Гаф
Тривалість:
01:32:37
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Slava Radyk
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
це незабутній фільм, який був випущений у 1974 році. Ця захоплива історія про двох амбітних автогонщиків, Мері та Ларрі, залишить вас внутрішньо тремтячими від напруження від самого початку і до фіналу. Розповідь розпочинається з того моменту, коли Ларрі та його вірний товариш ДеДінг здійснюють пограбування та забирають із собою чималу суму грошей. Однак, їхні плани досягти безпеки несподівано порушуються, коли на своєму шляху вони зустрічають Мері - спекотну і провокаційну дівчину, яка вирішує приєднатися до хлопців у їхній небезпечній гонитві. З усією зіркою поліції позаду, Мері, Ларрі та ДеДінг змушені зробити все можливе, щоб зберегти свою свободу і сховатися від закону. Вони вирушають у довгі й адреналінові перегони пустельними дорогами Америки, постійно натягуючи хвіст поліції та переживаючи непросту перешкоду за перешкодою. Динамічні автомобільні переслідування, захопливі сцени та атмосферна музика втілюють на екрані епічні сутички й небезпечні моменти, що змусять вас тримати подих до самого кінця. Дуже легко захопитися цією захопливою історією про ризик, автомобілі та переслідування. Ви триматиметеся за край свого крісла, в той час як Ларрі, Мері та ДеДінг прагнуть до своєї останньої надії на порятунок. Якщо ви хочете дивитися онлайн або завантажувати цей фільм, вам пощастило, оскільки він доступний безкоштовно, і вам не доведеться чекати, щоб насолодитися цим захопливим кінематографічним шедевром. Пориньте у світ автомобільних пригод і екстремальних переслідувань, просто зараз! ©Kino4ua Брудна Мері, шалений Ларі 1974 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?