Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Попелюшка

Рік:
Ор. назва:
Aschenputtel / Cinderella
Країна:
Німеччина
Режисер:
Уве Янсон
Тривалість:
00:59:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Переклад:
Російською - Оригінал
"Попелюшка" - фільм, створений геніальним режисером Уве Янсоном, має своєю оригінальною назвою "Aschenputtel".Німеччина є країною його виробництва.У фільмі представлено незвичайну інтерпретацію знаменитої казки, яка одразу ж занурює глядача у світ фантазії та мрій.Режисер абсолютно новим поглядом на казку, і це видно в кожній деталі - костюмах, декораціях, музиці та візуальних ефектах."Попелюшка" привертає увагу своєю яскравою і люто загадковою атмосферою, красивими образами героїв, сильнішою і різноманітнішою роллю лиходія. Загалом, фільм чудово передає ідею про те, що життя може змінитися в будь-яку мить, навіть у ті самі хвилини, коли ти залишив надію. ." ©Kino4ua Попелюшка 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?