Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нащадок

Рік:
Ор. назва:
Gwigongja / The Childe
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Хун-юнь Парк
Тривалість:
01:57:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Наше життя сповнене несподіванок і сюрпризів. Складно передбачити, чим обернеться будь-яка наша дія. Обережність ніколи не завадить, особливо коли ми живемо в такому брудному злочинному світі, де впливає корупція і взагалі немає справедливості. Залишаються тільки два шляхи: змиритися з тим, що відбувається, або кинути виклик всупереч усьому. Вибір за кожним...

Марко - красивий, добродушний хлопець. З дитинства він мріє стати знаменитим боксером. У хлопця цікаве походження, оскільки мати у нього філіппінка, а батько - кореєць. Йому довелося прожити нелегке життя, проходячи всі труднощі одному. Подорослішавши, Марко подумує відшукати свого батька. Колись давно він кинув його, і тепер бажання його знайти і висловити все, що накипіло на душі, терзають думки хлопця. Так він і опиняється на території Кореї.

Пошуки виявляються набагато важчими, адже країна не маленька, і знайти одну людину буде непросто. Але Марко не має наміру здаватися і готовий кинути всі сили заради виконання задуманого. Але хто ж знав, що його звичайні пошуки перетворяться на плутанину і перевернуть життя хлопця з ніг на голову.

У малознайомій місцевості легко потрапити в авантюри і вплутатися в неприємності, що і трапляється з хлопцем. Волею випадку Марко переходить дорогу аристократу, після чого той починає переслідувати хлопця. Марко тільки й залишається податися в перегони і шукати укриття. Також у своїх пригодах герою доводиться мати справу з Хан І Са, клієнтом-конгломератом другого покоління, і з Юн Чжу - таємничою і непохитною жінкою. ©Kino4ua Нащадок 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?