Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Восьме почуття (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Eighth Sense
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Іну Бек, Вернер Дюплесси
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Головного персонажа звуть Чжі Хен, який є учнем першого курсу в одному з університетів Сеула. Народився він у дуже маленькому селі, та й хлопець повністю звик до життя сільської місцевості. Йому дійсно дуже важко заводити нові знайомства, а також взаємини з міськими людьми. Стоячи на переїзді в жвавій столиці Південної Кореї, хлопець відчував повну дезорієнтацію і розгубленість. У цей час Чже Вон повернувся до Сеула, в той самий університет, після того, як пройшов обов'язкову військову службу.

Хлопці одразу ж після зустрічі почали виявляти взаємний інтерес один до одного. Стосунки починають набирати абсолютно нових обертів, коли Чжі Хен вступив до того ж серфінгового клубу, що й Чже Вон. Хлопці починають спілкуватися тісніше. До того ж їх тепер об'єднувала любов до спорту, серфінгу та моря. Щойно вони опиняються наодинці, то в них трапляється перший поцілунок. Як розвиватиметься подальша доля двох молодих хлопців? ©Kino4ua Восьме почуття (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb9.1
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?