Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Молодо-зелено

Рік:
Ор. назва:
At a Distance, Spring is Green
Країна:
Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова Студія Святої Джавеліни | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Джун — виходець з дуже забезпеченої сім'ї, який нещодавно вступив на перший курс престижного навчального закладу. З дитинства він оточений дорогими речами, але вони не роблять його щасливим. Не отримавши достатньо батьківського кохання, Джун почувається самотнім.

Старший брат героя дорами «Молодо-зелено» працює професором. І тепер їм треба якось навчитися відокремлювати особисте від професійного.

Кім Со Бін – працьовита і дуже чесна студентка. Після розлучення з батьками вона живе разом із батьком, постійно переживаючи за його стан.

Нам Су Хен – ідеаліст. Він у всьому прагне бути найкращим. Саме тому йому вдається мати найвищі учбові показники. Нам Су Хен гарний і виглядає безтурботним. Але насправді це негаразд. Працьовитий студент із дорами «Молодо-зелено» має важке та хитке грошове становище. Через це йому доводиться хапатися за будь-який підробіток. Тільки так він може прогодувати себе, свою матір та брата.

Серія непередбачуваних подій зводить персонажів серіалу разом. Але чи зможуть вони здобути необхідну кожному з них дружбу? ©Kino4ua Молодо-зелено 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?