Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Хто така Ерін Картер? (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Who Is Erin Carter?
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Ешлі Вей, Савіна Деллікур, Білл Іглз
Тривалість:
1 серія: ~50 (цілком серій: 7)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Цей довгоочікуваний бойовик, що складається з 8-ми епізодів, обіцяє глядачам захопливу розповідь, у якій кожен прагнутиме розкрити загадковий сюжет і зануритися в захопливий світ історії. Неважко здогадатися, що в центрі сюжету серіалу опиниться Ерін Картер (Евін Ахмад), яка живе в Іспанії у двох різних всесвітах. У першому з них вона - британська вчителька історії, яка веде мирне існування в загадковому місті Паломіно. Крім цього, Ерін - турботлива і любляча мати і дружина, яка цінує свою сім'ю і приділяє їй багато часу.

У другому всесвіті Ерін показує надзвичайну здатність справлятися зі своїм прихованим життям, працюючи в школі. Одного разу Картер опиняється в біді під час одного зі своїх регулярних відвідувань продуктового супермаркету. Ерін вирішує взяти ситуацію у свої руки після того, як помітила безліч злодіїв у масках, які викрадають власника магазину. Вона жорстоко ранить злісних зловмисників, але один із грабіжників нез'ясовним чином впізнає Ерін. Так, ретельно приховувані істини її колишнього життя спливають на поверхню в міру того, як нею починають цікавитися невідомі, побачивши на власні очі її здатність керувати собою. ©Kino4ua Хто така Ерін Картер? (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?