Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Розділ 27

Рік:
Ор. назва:
Chapter 27
Країна:
Канада, США
Режисер:
Дж. П. Шефер
Тривалість:
01:24:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії кримінальної драми Глава 27 відбуваються 1980 року в Нью-Йорку. 8 грудня запам'яталося мільйонам людей і стало траурною датою в історії музики. Саме цього дня, близько одинадцятої години вечора було вбито легендарного музиканта, учасника мега популярного британського рок-гурту "The Beatles", поета, художника і письменника Джона Леннона. Вбивство сталося на Мангеттені біля будинку, де проживав Леннон разом зі своєю дружиною Йоко Оно. Завзятий фанат гурту, сімейна людина, що має дружину і дитину, Марк Чепмен чекає свого кумира, після чого стріляє в Джона, випустивши п'ять куль. Вбивця не ховається, а залишається на місці злочину і починає перечитувати улюблену книжку Д. Д. Селінджера "Над прірвою в житі". Але що спонукало просту, на перший погляд, людину вбити легендарну особистість? Які мотиви він переслідував? За кілька днів до вбивства, Марк познайомився з прихильницею бітлів молодою дівчиною Джуд, але вона не помітила, що хлопець має психічні відхилення. Чепмен дедалі більше занурюється у вигаданий світ улюбленого роману і дедалі більше дратується збіговиськами фанатів гурту біля будинку Леннона. Він складає Євангеліє від Джона і планує вбивство... Важко впізнати в головному герої актора-красеня Джареда Лето, який спеціально для ролі у фільмі "Глава 27" погладшав більш як на тридцять кілограмів. Звичайно такі метаморфози актор здійснював під пильною увагою медиків. Справжній талановитий актор готовий на будь-які жертви! ©Kino4ua Розділ 27 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?